dla większości ludzi Isaac z Heroes będzie kojarzony z ćpunami
wątpie. spytałam pare ludzi co oglądali Herosów o to z kim go kojarzą i odpowiedzi były takie: malarz, malarz, salvador* (!), malarz, ćpun, malarz. Malarz przeważa
Myślę, że chodziło o to:
Salvador= Salvador Dali. Też malarz. Tyle że wyprodukowany w Hiszpanii.
Albo o zarost , który z niewiadomych przyczyn skojarzył się z wąsikiem Dalego
_________________ " Samotność jest niezależnością, życzyłem jej sobie i zdobyłem ją po długich latach. Była ona zimna, o tak, ale była też cicha, prawdziwie cicha i wielka, podobnie jak zimne, ciche przestworza, po których wędrują gwiazdy."
Myślę, że chodziło o to:
Salvador= Salvador Dali. Też malarz. Tyle że wyprodukowany w Hiszpanii.
Albo o zarost , który z niewiadomych przyczyn skojarzył się z wąsikiem Dalego
nie, szczerze wątpię żeby osobie którą pytałam o to chodziło
No ja reprezentuję zdrowy rozsądek w tym momencie. Całkiem prawdopodobne, że wynika to z takich luźnych skojarzeń jak te w stylu : rzeźba-> notebook lub takich wynikajacych z jakichś ogólnych powiązań, a nie realnych
_________________ " Samotność jest niezależnością, życzyłem jej sobie i zdobyłem ją po długich latach. Była ona zimna, o tak, ale była też cicha, prawdziwie cicha i wielka, podobnie jak zimne, ciche przestworza, po których wędrują gwiazdy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum