web page monitoring Witamy - Na Heroes.Seriale24.pl - największym serwisie fanów Heroes w Polsce

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Portal

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Heroes 3x25 An Invisible Thread
Autor Wiadomość
Lucas Scott 
Uzależniony
Peter Petrelli rulez

Twój ulubiony bohater: Peter Petrelli
Wysłany: 2009-04-28, 09:48 Heroes 3x25 An Invisible Thread

No to ja zacząłem z zakładaniem tematów i ja skończe ;p
Komentować, za 10 min odcinek w Download!!!

arad88 
Noob

Twój ulubiony bohater: Peter
Wysłany: 2009-04-28, 11:10 

nic rewelacyjnego ciągnął się jak flaki z olejem!

Cóż za tragiczny koniec z Nathan'em i co za głupi pomysł żeby Sylar udawał Nathana!!! Matka tak nie mogła wytrzymać bez swojego syna? To czemu nie zrobili transfuzji krwi? Pewnie by ożył, a ten pomysł z Sylar'em to taki naciągany!

Wymyślili to żeby miel o czym zrobić kolejny sezon. Teraz będzie cały sezon o tym jak Sylar przypomina sobie kim był. O zgrozo! Już w tym odcinku Angela zdała sobie sprawę, że to chyba nie był najlepszy pomysł!

Dobrze że Tracy miał jeszcze dwie siostry, no i pokaże się w kolejnym sezonie. A podobno słuchy chodziły że chce odejść z serialu?! Jak na koniec sezonu to bardzo kiepski odcinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W tym sezonie było tylko z kilka dobrych odcinków, a reszta to kaszana!

~olus222 
Elite Member
Rasta:)

Twój ulubiony bohater: Claire,Elle
Wysłany: 2009-04-28, 16:56 

Odcinek z małą ilością akcji, jedyne co mi sie podobało to akcja Petera i Sylara.xD

Lucas Scott 
Uzależniony
Peter Petrelli rulez

Wysłany: 2009-04-28, 17:26 

olus222 napisał/a:
jedyne co mi sie podobało to akcja Petera i Sylara

LOL to mieli wspólną akcje :D ? Kurcze no musze oglądność... :) ale czekam na napisy żeby zobaczyć porządnie raz a dobrze finałowy odcinek :)

Morgoth_ 
Administrator
Hm...

Twój ulubiony bohater: Sylar, Peter
Wysłany: 2009-04-28, 18:51 

No wreszcie świetny odcinek :) Peter pokazał na co go stać, ma moc Sylara, a Sylar "tworzy się" na nowo. Hehe... A ładnie go zrobili w bambuko :D Taki hojrak z Sylara a został przechytrzony ^^ 10/10

Sharp_one
Kandydat

Wysłany: 2009-04-28, 21:56 

Nie czaję mając Claire pod ręką bawili się w jakieś transfery osobowości... bez sensu trochę. A akcja Peter i Nathan vs Sylar naprawdę super co za artyzm, pietyzm pewnie ćwiczyli tę epicką bitwę z 2 miesiące i wydali miliony na efekty komputerowe.

<bad> dla zakończenia sezonu. Mam nadzieję że na nowy nie znajdą się sponsorzy.

Lucas Scott 
Uzależniony
Peter Petrelli rulez

Wysłany: 2009-04-28, 22:42 

No i po 3 sezonie. Ostatnio odcinek jak pozostałe, nie dziwie się, że taka oglądalność, ale, że serial i tak ma wyrobiąną popularność, więc 4 sezon postanowiony...

Akcja Peter vs Sylar nawet fajna, tylko k... czemu Pit moc w końcu wszystkie moce w ostatnich min ostatniego odcinka i żadnej wielkiej sceny popisowej, bo akcja w limo taka sobie liczyłem, że zaszczycą nas jakimiś większymi fajerwerkami jak to zrobili pod koniec 1 sezonu Peter vs Sylar i było na co patrzeć jak najpotężniejzy ludzi na świecie się pojedynkowali, a tu nic, bo akcja w apartamencie trwała chwile i nic nie było widać po za xenonowym światłem :/

Sharp_one napisał/a:
Nie czaję mając Claire pod ręką bawili się w jakieś transfery osobowości

Nate nie miał mocy Clair przecież... Tylko Peter ma i jest teraz najpotężniejszym człowiekiem na ziemi. W 3 sezonie Nate żył, bo Adam go uratował w 2 sezonie swoją mocą... Claire nie umi leczyć innych tylko samą siebie, tak samo jak Peter, bo nie wziął mocy Adama z tego co pamiętam. A cały ten pomysł z Neto-sylarem na dłuższą mete nie wypali napewno, nawet jak Matt zrobił swoje. Widać było jak Nato-sylar ( :) )
patrzył na zegary i odrazu naprawił... No, ale muszą teraz myśleć na fabułą do 4 sezonu i napewno Sylaer w 4 odżyje i bedzie się działo wtedy Nato-sylar vs Peter :D

Sharp_one
Kandydat

Wysłany: 2009-04-28, 22:51 

Cytat:
Nate nie miał mocy Clair przecież... Tylko Peter ma i jest teraz najpotężniejszym człowiekiem na ziemi. W 3 sezonie Nate żył, bo Adam go uratował w 2 sezonie swoją mocą... Claire nie umi leczyć innych tylko samą siebie, tak samo jak Peter, bo nie wziął mocy Adama z tego co pamiętam.

A Noah Bennet sam z siebie zregenerował pośmiertnie ranę postrzałową głowy? Przecież już dawno wiadomo było ze krew Claire i innych "healerów" leczy a nawet wskrzesza.

Cytat:
A cały ten pomysł z Neto-sylarem na dłuższą mete nie wypali napewno, nawet jak Matt zrobił swoje. Widać było jak Nato-sylar

Wiadomo że nie wypali, przecież robił to Matt...

Cytat:
No, ale muszą teraz myśleć na fabułą do 4 sezonu i napewno Sylaer w 4 odżyje i bedzie się działo wtedy Nato-sylar vs Peter

Czyli kolejny sezon wokół tego, że Sylar zbiera moc by na końcu zostać kolejny raz zresetowany. Sory ale ile razy można oglądać ten sam schemat?

Odpowiedz do tematu