web page monitoring Witamy - Na Heroes.Seriale24.pl - największym serwisie fanów Heroes w Polsce

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Portal

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Heroes 4x19 "Brave new world"
Autor Wiadomość
Lucas Scott 
Uzależniony
Peter Petrelli rulez

Twój ulubiony bohater: Peter Petrelli
Wysłany: 2010-02-08, 19:38 Heroes 4x19 "Brave new world"

Więc tak jest dobra wiadomość, serialu nie zakończono o czym świadczy chociaż końcówka finałowego odcinka serii to "TO BE CONTINUED" :)
A co do odcinka to poziom taki jakim zaczęli 4 sezon czy dość dobry. Najlepszy odcinek od 12 odcinków :)
Peter vs Samuel - spodziewałem się, że odzyska swoje moce, ale tą co ma to z nią raczej zostanie, ale tą co ma to akurat w jego przypadku jest najpotężniejsza, bo zabsorbuje moc każdego Herosa w kilka sec i jest inteligenty, więc odrazu wie jak ją dobrze wykorzystać, a to jest najlepsza moc, bo może zmieżyć się z każdym mając jego moc.

Sylar - nawrócony i taki szczęśliwy z tego? Zobaczymy jak to będzie w 5 sezonie, który prawdopodobnie premiera koniec września, początek października...

Nie wiem natomiast jakim cudem Tracy wyciągnęła Noah z tej przyczepy, z ręki robiła wodę i tak poszerzyła ten mały kanał wodą, że wypłukała go na powierzchnie: ) ?

Gandafl
Noob

Wysłany: 2010-02-11, 15:23 

muszę powiedzieć ze odcinek mi się podobał tylko szkoda ze trzeba tak długo czekać na next ale cóż:D

Sylar mi się teraz podoba fajnie jakby taki został ale to nie jest jego natura:D

co do mocy Petera mam nadzieje ze odzyska swoja stara jakimś cudem bo ta co ma to nie jest najpotężniejsza ponieważ może mieć tylko 1 moc a on już wcześniej absorbował moce i wtedy miał ich więcej i mógłby ich lepiej użyć :P ale zobaczymy ten serial jest za bardzo zagmatwany i dlatego go uwielbiam :D

Lucas Scott 
Uzależniony
Peter Petrelli rulez

Twój ulubiony bohater: Peter Petrelli
Wysłany: 2010-02-12, 16:31 

Gandafl napisał/a:
bo ta co ma to nie jest najpotężniejsza ponieważ może mieć tylko 1 moc a on już wcześniej absorbował moce i wtedy miał ich więcej i mógłby ich lepiej użyć

No miał bardzo dużo i potrafił je kontolować dopiero w drugim sezonie jak się spiknął z Adamem... Ale teraz ta co ma, przy jego inteligencji nie jest źle zresztą pokazał co potrafi vs Samuelowi, kilka sec przy nim, pobrał moc i już wiedzial co i jak i pokonał go, no gdyby rodzinka Samuela nie znikła to ta walka trwała by dłużej, ale...

Odpowiedz do tematu